IMG_1235 bewegen voor ouderen.JPG

Ouderen in beweging *

 

Joeke van Koert geeft gym voor ouderen. Iedereen op leeftijd kan aan de lessen meedoen. Geen probleem als u minder mobiel bent en afhankelijk van wandelstok of rollator. U kunt de oefeningen die op muziek gedaan worden namelijk lopend, staand en zelfs op een stoel uitvoeren. Niettemin zijn de oefeningen pittig en wordt er door de deelnemers hard gewerkt. “We beginnen de les met een warming-up waarbij we de spieren los maken en gaan verder met verschillende oefeningen en/of spelletjes om verschillende spieren te stretchen en sterker te maken. En ondertussen hebben we met zijn allen veel lol, want dat is ook belangrijk.”

Elke donderdagochtend wordt er op vrolijke muziek een leuke sportles gegeven. De sportles is toegankelijk voor iedereen boven de 50 jaar en ook ouderen die minder mobiel zijn, zijn van harte welkom.
Al de oefeningen kunnen en worden ook op een stoel uitgevoerd. We gebruiken klein materiaal als sportattributen, onder andere kleine flesjes en kleine en grote ballen. Na de les van 45 minuten wordt er gezellig samen een kopje koffie gedronken. Elke week neemt iemand wat lekkers mee voor bij de koffie.

Zin om mee te doen?

Bel dan: 06-24129162 of stuur een email naar info@joekevankoert.nl

Datum:             Donderdag 

 

Tijd:                   10:00 - 10.45 uur

Locatie:             "Ons Tolhuis"

Kosten:              € 10 voor 4 keer