top of page
halloween 2020.jpg

Halloween, zondagavond 29 oktober     

 

Op zondag 29 oktober organiseren wij weer Halloween bij "Ons Tolhuis".

Wij nodigen de buurtkinderen uit om te komen griezelen, daar hoort natuurlijk aanbellen bij de buren bij  en hopen dat je heelhuids met een snoepje verder mag.

Wij verzamelen om 18.30 uur bij het buurthuis, na uitleg kunnen jullie de straten in en aanbellen bij de huizen, die de pompoen aan hun deur of raam hebben gehangen. 

De straten die mee kunnen doen zijn i.v.m. de veiligheid beperkt tot: De Oude Bleijk, De Horre, De Schans en de Ambachtsstraat, daar bezorgen we een flyer met een pompoen.

Genoeg snoepjes gekregen? dan is er nog een bekertje heksendrank en de prijsuitreiking voor wie het leukst gekleed is.  Wij verwachten de kinderen rond 19.30 uur weer bij het buurthuis.

Dan is de prijsuitreiking voor wie het leukst verkleed is en wordt bekend gemaakt welk huis Halloween echt eer aan deed. Die prijs wordt de volgende dag aan huis bezorgd!

 

PS. Wij hopen dat buurtbewoners in

De Oude Bleijk, De Horre, De Schans en Ambachtsstraat hun huis en/of tuin in Halloween sfeer willen brengen, zodat de kinderen een griezelige avond hebben. Door binnen deze route te blijven kunnen de kinderen veilig meedoen.

Vrijwilligers gevraagd bij Halloween. 

De activiteitencommissie zou tijdens Halloween graag hulp van buurtbewoners hebben om de kinderen te begeleiden op de route en bijv, foto's te maken voor Facebook en bij terugkomst in "Ons Tolhuis" bekertjes heksendrank uit te delen.

Lijkt het je leuk om hier aan mee te werken, bel dan 06-1045 6769

Dag:                  zondagavond 29 oktober 2023

Locatie:             "Ons Tolhuis"

Kosten:              gratis

bottom of page