Paashaas Bibi beantwoordt op 2e Paasdag vragen op FacebookOp 2e Paasdag, maandag 5 april om 14.00 uur beantwoordt paashaas Bibi online vragen van kinderen.

Heeft jouw kind allerlei vragen over de paashaas. Laat hem of haar deze vraag stellen in de chat en je krijgt tijdens de livestream antwoord op de vraag. Paashaas Bibi is tot 14.30 uur online, dus stel jouw vraag tijdig.

Verder wordt er een kleine attentie verloot onder de kinderen, die vragen stellen. Noem een getal bij de vraag, van dat getal maken wij een lootje en aan het einde van het “interview” met de paashaas wordt een lot getrokken en kan de gelukkige zijn/haar attentie ophalen bij “Ons Tolhuis”.


Log om 14.00 uur in op Facebook bij Wijkvereniging Leidschendam-Zuid en kijk mee naar een gezellig half uurtje voor de kinderen en heb je vragen, stuur ze in de chat!


Dit alternatieve programma komt in de plaats van het jaarlijkse paaseieren zoeken rondom wijkgebouw “Ons Tolhuis”. Helaas kunnen we het paaseieren zoeken, vanwege corona wederom niet veilig organiseren.

Met de groeten van Paashaas Bibi