Secretaris en bestuursleden gevraagd

Onze secretaris Piet van Dolen heeft moeten besluiten te stoppen met zijn werkzaamheden. Wij bedanken hem voor zijn jarenlange inzet voor onze wijkvereniging.Wij zijn op zoek naar een nieuwe secretaris

Als secretaris houd je je bezig met het voorbereiden, bijwonen en verslagleggen van de bestuurs- en jaarvergaderingen. U denkt met ons mee over de te nemen besluiten en schrijft ons jaarverslag. Wij vergaderen 1 keer per maand op een woensdagavond.

Wat te doen

U houdt het archief en de vrijwilligersadministratie bij en behandelt de post en e-mail. Samen met het bestuur onderhoudt u contacten met andere organisaties en overheden.

Wie zoeken we

Een collega die nauwkeurig, besluitvaardig en representatief is en de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst. U bent in staat om in teamverband samen te werken en werkt graag met internet en email.

De werkzaamheden zijn voor een groot deel zelf in te plannen en bedragen ongeveer 4 uur per week. De andere bestuursleden zullen u de eerste tijd begeleiden en zorgen dat u alle ins en outs van onze vereniging leert kennen.

Wij zijn ook op zoek naar bestuursleden

Wat te doen

De taken van een bestuurslid worden in overleg met de andere bestuursleden vastgesteld, zodat u de functie kunt aanpassen aan uw interesses, talenten en de tijd die u er aan kunt besteden. In de praktijk betekent dit: vergaderen, meedenken, organiseren, meehelpen.

Voor informatie: Mieke Hoeve , 070-3272483 voorzitter@ons-tolhuis.nl of Joke de Keyzer, 070-3938427 of per e-mail: penningmeester@ons-tolhuis.nl