top of page

Helpt u ook mee?


Wij zoeken een of meer vrijwilligers voor het beheer van “Ons Tolhuis”. Alle activiteiten zijn weer gestart en wij kunnen het niet alleen.

Omdat een van de vrijwilligers is verhuisd, zijn we op zoek naar een of meer vrijwilligers ter ondersteuning van de huidige medewerkers.

Wil je een of 2 ochtenden in de week of in het weekend een uurtje aan een vrijwilligersbaan besteden? Je krijgt er voldoening van en er staat een kleine vergoeding tegenover.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en bestaan o.a. uit: - het bijvullen van de voorraad in de keuken en de bar. - het opruimen van lege flesjes. - assistentie bij het opruimen van nieuwe voorraad. - het klaarzetten van tafels en stoelen op maandag of donderdag.

Wij realiseren ons, dat o.a. het sjouwen met kratten best zwaar is, dus wil je deze werkzaamheden samen met je partner of iemand anders komen doen, dan zijn wij daar ook heel blij mee.


Ben jij die vrijwilliger, die in Leidschendam-Zuid of Centrum woont? Of ken je iemand die deze vrijwilligersbaan uit zou kunnen voeren. Wij willen graag met je in gesprek.

Bel of mail naar Mieke Hoeve, 070-3272483 voorzitter@ons-tolhuis.nl Joke de Keyzer, 070-3938427 penningmeester@ons-tolhuis.nl Fia Vader, 070-3276845 secretaris@ons-tolhuis.nl dan nemen wij contact met u op.

Comentarios


bottom of page