top of page

Fonds 1818 doneert meubilair en LED verlichting aan “Ons Tolhuis”.


Bezoekers van activiteiten bij Wijkvereniging Leidschendam-Zuid kunnen lekkerder zitten door een donatie van Fonds 1818, daardoor zijn er nieuwe tafels en stoelen met zachte zitting en armleuningen aangeschaft. De donatie van Fonds 1818 moest gebruikt worden voor verduurzaming. Naast het nieuwe meubilair heeft de wijkvereniging dan ook gekozen voor het vervangen van alle verlichting door LED, waardoor het wijkgebouw duurzamer is geworden en de energierekening lager. De firma Olsthoorn heeft de LED verlichting gemonteerd, waarbij zij steeds rekening hielden met onze activiteiten, die konden gewoon doorgaan.

Wijkvereniging Leidschendam-Zuid is heel blij met het resultaat en bedankt Fonds 1818 voor de donatie, die dit alles mogelijk heeft gemaakt. Wilt u het resultaat komen bekijken of deelnemen aan onze activiteiten, zie www.onstolhuis.com


Met ons oude meubilair hebben wij andere verenigingen blij gemaakt. Scouting Hubertus Brandaan heeft tafels en stoelen voor de klusruimte gehaald en Rugbyclub VRC heeft de tafels in hun clubhuis vervangen.

De overgebleven 80 stoelen zijn naar Primus-Aim gegaan, een non-profit organisatie, die

meubilair voor scholen en medische hulpgoederen (rolstoelen) verzamelt voor gebruik in Suriname.

Comments


bottom of page